Nieuws

Dit weekend: Translated in de Melkweg, metal in de Asgard en punk in Lokaal

We hebben dit weekend drie shows in de agenda. Om te beginnen kun je vrijdag een dosis punk halen in de Melkweg in Amsterdam. Daar zal namelijk Ramones bassist CJ Ramone een optreden geven. En in het voorprogramma van deze show kun je voor een van de laaste keren ooit de IJmondse punkband Translated bezichtigen. Het begint om 19:30 en de entree is €14,-.

Misschien heb je in plaats van in punk wat meer zin in metal en dan kun je vrijdagavond terecht in café Asgard in Beverwijk. De bands die het podium zullen betreden zijn Last Fear, Cote d'Aver en Selfmachine. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

Dinsdagavond is het in café Lokaal in Heemskerk weer tijd voor een welbekende punk dinsdag! De Britse band Eat Defeat zal het podium delen met het Amerikaanse Elway. Dat zou toch een mooi feestje moeten opleveren! Om 20:00 begint het en de entree is gratis.

Bert Hekman | donderdag 03 oktober 2013, 19:09 | comments 0 | categorie Shows

Dit weekend: Punk in de Bakkerij en stoner in de Asgard

Slechts twee shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je zaterdag in de De Bakkerij in Castricum terecht voor een avondje reggea en punk. De bands die zullen spelen zijn Starfish en Different Homes. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

Ook kun je zaterdag in café Asgard in Beverwijk terecht voor een avondje stoner. De Italiaanse band Damned Pilots zal bijgestaan worden door de IJmondse band Post. Om 21:00 begint het en de entree is ook hier gratis.

Bert Hekman | donderdag 26 september 2013, 20:19 | comments 0 | categorie Shows

Dit weekend: Drie keer punk en drie festivals

Een flink gevulde agenda dit weekend met zes shows! De ene helft punk en de andere festivals. Om te beginnen kun je vanavond in het Patronaat in Haarlem terecht voor de tweede editie van Punkrock Ruined My Life-Fest. Er zullen acht bands spelen, waaronder Karel Anker & De Joden, Citizens Patrol en De Aanslag. Het begint om 19:45 en de entree is gratis.

Zaterdag kun je in Velserbroek terecht op het Vestingplein voor het Vestingpleinfestival. Er zal live muziek zijn op twee podia, van bijvoorbeeld Rarely Alive, en verschillende andere activiteiten. Het begint om 13:00 en de entree is gratis.

Lees verder »

Bert Hekman | vrijdag 20 september 2013, 12:08 | comments 0 | categorie Shows

Dit weekend: Lokale bands in de Lua en metal in de Asgard

Twee shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je vanavond naar de Lua in Beverwijk voor een flinke dosis lokale bands! De zomerstop is voorbij, dus het is weer tijd om te rocken! Drie bands staan voor je klaar: Twice the Same, Cherry Camino en Starfish. Het begint om 20:30 en de entree is € 4,-.

Zaterdag staat de Asgard in Beverwijk weer in het teken van metal. De bands die het podium zullen betreden zijn Nuclear Devastation, Powerized en Reign of War. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

Bert Hekman | donderdag 12 september 2013, 14:20 | comments 0 | categorie Shows

Dit weekend: EP Presentatie Chapter 9 Syndrome en Heavy uit Haarlem X

Dit weekend staan er twee optredens in de agenda. Als eerste is er op vrijdag de EP Presentatie van Chapter 9 Syndrome in Pub de Tempelier in Haarlem. De entree van het optreden is gratis, maar ter plekke kan de EP aangeschaft worden voor €5,- (gelimiteerde oplage). Het optreden begint om 21.00 uur.

Zaterdag is het tijd voor de tiende editie alweer van Heavy uit Haarlem. Deze avond wordt uiteraard weer gehouden in het Patronaat en begint om 20.00 uur. De entree voor deze avond is €10,-. Deze avond zullen er twee deathmetalbands het opnemen tegen twee blackmetalbands.Team DEATH zal bestaan uit Sinister en Nailgun Massacre. Team black bestaat uit Cirith Gorger en Dystopie

Thomas Stoker | donderdag 05 september 2013, 10:19 | comments 0 | categorie Shows
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 46 47 48 »