Vestingpleinfestival (oa Rarely Alive)

zaterdag 21 september 2013, 13:00

Locatie: Vestingplein, Vestingplein, Velserbroek
Toegang: Gratis

Twee podia met live muziek en diverse activiteiten op het Vestingplein in Velserbroek.

Het festival is een nieuw op te richten cultureel (muziek) evenement met een Velserbroeks tintje. D.w.z. dat de artiesten en verenigingen die meedoen aan het festival hoofdzakelijk afkomstig, woonachtig of gevestigd zijn in en om de Velserbroek.

Het festival bestaat uit één dag en telt maar liefst twee muziekpodia. Eén in het winkelcentrum, geopend van 13:00 tot 17:00 met artiesten als: Mathijs Rumping, bekend van TVOH, Sven Duiff, Jim Bishop en nog veel meer artiesten met Velserbroekse roots. Het grote podium, geopend van 13:00 tot 22:00 bied ruimte voor o.a. bands zoals: Full Count, Rarely Alive maar ook Sven Duiff zal met zijn formatie spelen.

Naast muziek is er ook van alles te doen op het terrein. Zo verzorgt de schaakclub een simultaanschaakwedstrijd, zijn er diverse demonstraties van o.a. Oyama en dansschool Michelle, geeft kinderopvang de Blauwe Marmot vermaak voor de jongere bezoekers, verzorgt dorpsvereniging Velserbroek een aantal leuke spelactiviteiten en bied muziekvereniging Soli een interactieve kijk in hun instrumentale keuken. Tevens zullen ook zij ook beide podiums aandoen. Kortom genoeg vermaak en de line-up en aankleding is nog niet eens af.

Bands