Rarely Alive

Power Poprock uit Velsen (2008-heden)

Aankomende shows

Muziek

Directions

Rarely Alive is de power poprock sensatie uit Velsen, bestaande uit Nigel Wubbenhorst zang en leadgitaar, Sander Stoop, gitaar, Nigel Kansen basgitaar en Thomas Goudswaard, zang en drums.

In december 2008 kwam de band bij elkaar en enkele maanden later behoorden zij tot de prijswinnaars bij IJmond Popprijs 2009.
Een optreden op het Young Art Festival en opnametijd in de studio van JP in Wijk aan Zee waren de prijzen. Deze opnametijd werd goed gebruikt; in december 2009 is de demo CD Selling Money uitgebracht.

Na het winnen van de wildcard voor de NH Pop Live contest, wist Rarely Alive ook door te dringen tot het promotietraject van deze contest. Het opnemen van een singel, videoclip, toursubsidie en een optreden in Paradiso behoorde tot het prijzenpakket.

Rarely Alive is uitgeroepen tot een van de dertien meest veelbelovende bands van Nederland en vertegenwoordigd Noord Holland bij de SENA performer POPnl Award 2011, in augustus in De Melkweg.

Strakke drum en baspartijen, vette gitaarsolo's, lekkere gitaarrifs en een zanger met een echte rockstrot, gecombineerd met een goede show, zorgt ervoor dat Rarely Alive van het podium recht in je hart terechtkomt.

Links

Contact

Fred Wubbenhorst 06-31681086
fred@wucona.nl
nigel@rarelyalive.nl

Booking

Fred Wubbenhorst 06-31681086
fred@wucona.nl


Laatste nieuws over Rarely Alive

Nieuws melden?