Dit weekend: Drie keer punk en drie festivals

Een flink gevulde agenda dit weekend met zes shows! De ene helft punk en de andere festivals. Om te beginnen kun je vanavond in het Patronaat in Haarlem terecht voor de tweede editie van Punkrock Ruined My Life-Fest. Er zullen acht bands spelen, waaronder Karel Anker & De Joden, Citizens Patrol en De Aanslag. Het begint om 19:45 en de entree is gratis.

Zaterdag kun je in Velserbroek terecht op het Vestingplein voor het Vestingpleinfestival. Er zal live muziek zijn op twee podia, van bijvoorbeeld Rarely Alive, en verschillende andere activiteiten. Het begint om 13:00 en de entree is gratis.

Zaterdag kun je in café Asgard in Beverwijk terecht voor een punkavond. De Britse indie punk band WOAHNOWS zullen het podium delen met de Oostenrijkse folk punk formatie The Liberation Service. Om 20:00 begint het en de entree is wederom gratis.

Op Zaterdag zal in de Statler & Waldorf in Velsen-Noord Sailorfest gehouden worden. Op dit festival zullen bandjes en DJ's elkaar afwisselen en kun je genieten van, onder meer, Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte, Starfish en Mentally Retarded Friend. Voor €5,- ben je binnen en het begint om 20:00.

Zaterdag zal er in de De Nozem en de Non in Heemskerk een benefietfestival genaamd Marianne's Memorial gehouden worden ter herinnering aan (de aan gevolgen van kanker overleden) Marianne Nap Vonk. Vijf bands zullen het podium betreden, waar onder Starfish en The Relic. Het begint om 21:00 en de entree is €7,50, die in z'n geheel direct doorgesluisd zal worden naar het KWF.

Zondag kun je in de De Groote Weiver in Wormerveer terecht voor nog een punkavond. De Hongaarde bands Hanoi en New Dead Project zullen het podium betreden en worden bijgestaan door GeenItalië. Om 18:00 begint het en de entree is €5,-.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 20 september 2013, 12:08 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie