Chapter 9

Rock/Alternative uit Beverwijk (2007-heden)

Aankomende shows

Chapter 9 Syndrome is een ziekte die voorkomt omstreeks regio Haarlem. Deze ziekte heeft voorheen slechts één slachtoffer gekend. Patiënt nr. 1, Denny Man, heeft door het Syndrome een ziekelijke drang gekregen om muziek te maken om dit vervolgens met het publiek te delen.

Onlangs (Okt '08) hebben artsen de eerste symptomen van het Syndrome kunnen aantonen in de vorm van het debuutalbum Royal Pain, waarop Denny Man alle instrumenten ingespeeld heeft. De plaat opent met het mediterende nummer Sunflower dat een Utopisch beeld schept. Maar ook de pijnkreten tengevolge van de ziekte zijn hoorbaar in de duistere nummers Just Another Lie en Animal.

Het doel dat het Chapter 9 Syndrome aan zijn slachtoffer gegeven heeft, is om een breed repertoire met uiteenlopende muziekstijlen ten gehore te brengen. De tijd die hem gegeven is raakt echter op naarmate de zwarte dood nadert.

Om dit doel te bereiken ging Denny verspreiders zoeken en heeft daardoor verscheidene muzikanten geïnfecteerd. Het Syndrome heeft zich vervolgens ontwikkeld tot de vorm van een band, waardoor nu slechts een placebo de muziek nog kan stoppen. Wat kan je verwachten? Een set met stevige rocknummers die je uit je coma rammen, afgewisseld door vrolijke ballads die je hartslag doen verdubbelen.

Diagnose stellen van een liveshow van het Syndrome? Vergeet je handschoentjes en het mondkapje niet! (Nabehandeling niet inbegrepen.)

Denny Man (Zang/gitaar)
Bob van Waarde (Gitaar)
Arjen Nicolai (Basgitaar/zang)
Melissa van Waarde (Drums/zang)

Links

Contact

06-30978413 (Denny Man)


Laatste nieuws over Chapter 9

Nieuws melden?