Zaterdag: bandwedstrijden, death metal en rock

Aan shows geen te kort dit weekend en daarom hebben we het overzicht maar even in tweeën gedeeld. Zaterdag staat vooral in het teken van bandwedstrijden. Zo word uiteraard de tweede voorronde van de IJmond Popprijs 2011 gehouden in café Camille in Beverwijk. Acright, MRF, State of Negation, The Lost Noise, Translated en Winston zullen strijden om een plek in de finale. Het begint om 20:30 en de entree is €5,-.

In de Nozem en de Non zal er een voorronde worden gehouden van de Clash of the Coverbands. Dit is de grootste bandwedstrijd voor coverbands van Nederland en word door de hele Benelux gehouden. De bands 't Luchtorkerst, Hot Dang Dilly en Elvis & The Burgerkings zullen de lokale coverbands The Dublicators en Bootleg ook meedoen. De aanvang is om 20:30 en de entree bedraagt €5,-.

De Groote Weiver in Wormerveer zal zaterdag in het teken staan van death metal. De Amsterdamse band Repulsive Slaughter en de Zaanse trash metalband Infantry zullen spelen en Arterial Bleeding uit Krommenie zullen hun afscheidsshow spelen. Het begint om 21:30 en de entree is €4,-.

Ook zal er in de Pitcher weer gerockt gaan worden. De bands Colt Nevada en Scrapco zullen de kroeg op z'n kop zetten met hun rock. Die eerste band won overigens dit jaar de Til Trofee. Het begint, zoals gewoonlijk in de Pitcher, om 21:00 en de entree is uiteraard gratis.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 18 maart 2011, 11:19 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie