Dit weekend: Metal, folk, rock en punk

Er staan dit weekend drie shows in de agenda. Om te beginnen kun je vanavond in de Asgard terecht voor een potje metal. De Belgische trash metal band Suspected Concussion zal het podium delen met de death metal band Syndrome 7. De entree is gratis en het begint om half 9.

In de Pitcher kan je elk weekend wel terecht voor wat goede live muziek en dit weekend is niet anders. Op zaterdag speelt namelijk de Beverwijkse folkmetal band Nornagesta samen met de stoner/rock band This Bright Void. De entree is, zoals altijd, gratis en het begint om 9 uur.

Als laatste is er dinsdag weer een punk avond in café Lokaal. De IJmondse punkband Translated zal hun EP uitbrengen, zoals we eerder deze week berichtte. Daarnaast komt de Oostenrijkse punkband Soey ook nog eens een feestje bouwen. Genoeg reden om langs te komen dus. Entree gratis, de begintijd is 20:00 en het speciaalbier staat koud!

Bands

Bert Hekman | vrijdag 09 september 2011, 12:03 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie