Dit weekend: veel punk, rock en meer

Ook dit weekend is er weer genoeg te beleven. Allereerst kun je op vrijdag terecht in de Asgard voor de punkbands Hit The Switch uit de US, Fast Motion uit Frankrijk en Sweet Empire. De avond zal rond 21:00 beginnen en de entree is gratis.

Op zaterdag staan er drie shows in de agenda. In jongerencentrum de Discovery in Castricum kun je kijken naar de lokale punk en rockbands Translated, Mentally Retarded Friend en The Lost Noise. Vanaf 20:30 ben je welkom en de entree is gratis.

In Camille kun je zaterdag terecht voor de Beverwijkse pop/rock band Sick Note. Ook hier is de entree gratis en ben je vanaf 21:30 welkom.

Rarely Alive zal zaterdagavond meedoen in de finale van de Sena POPnl award en vertegenwoordigt Noord-Holland, zoals we al eerder deze week te melden hadden. De wedstrijd word gehouden in de Melkweg in Amsterdam, begint om 20:00 en de entree is gratis. De band heeft zelfs een bus geregeld om hun en hun fans te vervoeren. Wil je meerijden? Geef je dan op via de band!

Volgende week begint de feestweek in Heemskerk en die word traditiegetrouw vooraf gegaan met de wielerronde op zondag. Voor café Lokaal genoeg reden om Bootleg neer te zetten, die de hele avond gaan zorgen voor de beste rock, punk en pop covers uit de 90s en 00s en ook zo nu en dan nog een eigen werkje spelen!

Bands

Bert Hekman | donderdag 25 augustus 2011, 10:48 | comments 1 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Wat is dat tegenwoordig met busreizen! Roadtrips met z'n vieren trek ik altijd veel beter :D
Waar halen sommige bands het geld vandaan! Wij geven altijd meer uit (misschien ook door het bierconsumptie 8-)) :D

Sowieso zondag naar Bootleg, misschien morgen naar de Asgard, heb ook een verjaardag en uiteraard Ajax!
#1 Thomas | website | Thu 25 Aug 2011, 13:15
Naam
E-Mail
Reactie