Dit weekend: An Alternative Flight to Pitcher Paradise en meer

De doorsnee festivalganger heeft dit weekend natuurlijk al maanden in zijn of haar agenda staan. Maar voor de mensen die net te laat waren met het kopen van een kaartje, of simpelweg niet zo veel geld willen betalen, is er voor Lowlands een alternatief. De Pitcher in Haarlem staat namelijk van vanavond tot en met zondag in het teken van "An Alternative Flight To Pitcher Paradise."

Elke avond live muziek, gratis entree en je krijgt zelfs korting op je bier als je een polsbandje koopt. Zo spelen vanavond Some Weird Sin en De Venturas en morgen Stacey Knox. Vrijdag zullen Wave Zero en Note een optreden komen geven. Zaterdag is het de beurt aan Zink en TV's Most Popular Art Instructors en op zondag kun je je hanekam weer opzetten voor Mouth en Valhalla Pacifists.

Die laatste twee bands staan overigens een dag eerder (zaterdag) samen met Yawp, DeeCracks, Buitengebruik, Seven Years Bad Luck en Uncontrollable Urgh in de Groote Weiver in Wormerveer. De door North Empire Bookings georganiseerde show zal om 21:00 beginnen en de entree bedraagt 6 euro. Dat zijn een heleboel punkbandjes voor dat geld!

Als laatste kun je maandagavond in het Patronaat terecht voor wat ruige herrie. De Amerikaanse metalcore legendes Hatebreed zullen daar spelen samen met de Belgische hardcoreband The Setup en de Haarlemse metalcoreband Bring On The Bloodshed. De entree is €20,- en het begint om 20:00.

Bands

Bert Hekman | woensdag 17 augustus 2011, 15:58 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie