Dit weekend: Feestweek in Beverwijk en Britse D-beat in de Pitcher

Het is weer de tweede week van augustus en zoals altijd betekent dat dat het feestweek is in Beverwijk. Zo kun je doelloos gaan rondstruinen op de kermis of van die suffe coverbandjes kijken op de Breestraat. Maar als je wat echte vette bands wil zien, dan kun je - net zoals elk jaar - alleen maar terecht in de Asgard!

Donderdag hebben ze de rock'n'roll en blues bands Big Plus en AshBurn op het programma staan. Vrijdag gaat het een tandje harder met de hardcorebands None Shall Fall, Seita en Why We Fight. Zaterdag zullen Mentally Retarded Friend en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte een feestje bouwen. En zondag zullen de hardcorebands All Heads Rise en Bring On the Bloodshed de Asgard komen slopen. Elke avond begint rond 21:00 en de entree is zoals altijd gratis. Genoeg reden dus om je hele weekend in de Asgard door te brengen!

Liefhebbers van hardcore en D-beat kunnen donderdag overigens ook nog terecht in de Pitcher in Haarlem. Daar zullen de Britse bands Cry Havok en Agnosy het kleine, maar gezellige kroegje voorzien van wat ruige muziek. De entree is gratis en het zal rond 21:00 beginnen.

Bands

Bert Hekman | woensdag 10 augustus 2011, 16:02 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie