Dit weekend: Uit Je Bak! en benefietconcert in de Winston

Afgelopen weekend was het maar nat en regenachtig tijdens het Young Art festival, maar dit weekend lijkt het er op dat het droog blijft en nog met een aardige temperatuur ook. En dat komt goed uit want zondag kun je in het parkje aan de Soomerwegh (tegenover winkelcentrum Geesterduin) terecht voor het Uit Je Bak! festival. Op het hoofdpodium kun je terecht voor onder meer The Medics, The Phoenix Explosion en Bazzookas en op het koffiehuispodium staan lokale acts als Mentally Retarded Friend, Bassa Klanka en D.R.I.E. en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. Het festival begint om 14:00 en de entree is gratis.

Op zaterdag kun je in de Winston in Amsterdam terecht voor een benefietconcert voor Japan. Naast de Haarlemse rockband Double Cross zullen ook de Heemskerks/Alkmaarse metalband Deafening en de IJmuidense metalcore band Now Rot spelen. De entree bedraagd €5,- en het begint om 21:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 28 juli 2011, 11:39 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie