Dit weekend: Mastodon, Agent Fresco, jutterspad, akoestiek en meer

Dit weekend is er genoeg variatie als het op shows aan komt. En je kunt ze allemaal meemaken, want ze zijn allemaal op een andere dag. Om te beginnen kun je vrijdag is het Kompleks in Heerhugowaard terecht voor akoestiek. The Lost Noise en Captain Obvious zullen hier vanaf 20:30 hun muziek ten gehoren brengen. De entree is gratis.

Zaterdag gaat er weer gerockt worden in de Pitcher. Vanaf 21:00 kun je daar genieten van Atombox en High on Drums en zoals altijd is de entree gratis.

Op zondag wordt er in Wijk aan Zee het Jutterspad gehouden. Vanaf 12:30 kun je in de huiskamers en achtertuinen van verschillende huizen terecht voor allerlei verschillende artiesten. Onder andere Sick Note, Blitzz, Eland, Marloes Bloedjes en de Twijfelbrigade zullen je op een intieme manier kennis laten maken met hun muziek. Een compleet overzicht van de dag is te vinden in onze agenda. De dag zal worden afgesloten tussen 16:00 en 18:00 door New Balls Please in de 1618.

Café Lokaal heeft het weer voor elkaar om een geweldige band uit het buitenland in hun kroeg te krijgen. De IJslandse band Agent Fresco won in eigen land een soort Battle of the Bands en is daar inmiddels razend populair. Nu willen ze in het buitenland ook wat meer bekendheid krijgen en toeren daarom heel Europa door en doen dus aanstaande maandag café Lokaal aan. De band speelt pop/rock met zo nu en dan een piano, maar ook vaak lekker ruige hardcore riffs. Vanaf 20:00 ben je welkom en de entree is gratis.

Op dinsdag zal de Amerikaanse metalband Mastodon in het Patronaat spelen. Deze band bracht legendarische albums uit als Leviathan en Crack the Skye en is dus geen onbekende band voor de gemiddelde metalhead. Ze zullen worden bijgestaan door de Groningse band Greyline, die wij al een keer eerder zagen en briljant vonden. Vanaf 20:30 begint het feest en de entree bedraagd €20,-.
UPDATE: Destroyed in Seconds is zojuist aan de lineup toegevoegd!

Bands

Bert Hekman | donderdag 23 juni 2011, 11:31 | comments 3 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Dat wordt keihard los gaan bij Mastodon!! Beter spelen ze weinig Crack the skye nrs en veel Remission/Leviathan :D
#1 Tim | Thu 23 Jun 2011, 12:04
Mee eens! Bij die show in de Melkweg een jaar terug waren de Crack the Skye nummers maar kut live (helaasch!), maar het oudere werk rockte als een tiet!

Beter kom je trouwens maandag ook even Agent Fresco in Lokaal checken, Tim!
#2 Bert | website | Thu 23 Jun 2011, 12:07
Hoe rockon was dat dan?! Lekker veel oude nummertjes van Mastodon en een gruwelijke opening van Greyline ... Beter krijgen we meer van zuks!
#3 Jeroen | website | Wed 29 Jun 2011, 14:33
Naam
E-Mail
Reactie