Dit weekend: Koninginnedag in de IJmond

Vanavond begint het rockende weekend met de finale van de IJmond Popprijs. AmpSalad, Twice The Same, Translated, State of Negation, Dimaryp en Jude zullen het tegen elkaar opnemen en strijden voor die felbegeerde plek op het hoofdpodium van Beeckestijnpop. Na vanavond zullen we weten wie in de voetsporen zal treden van Pound, Sweet Empire en Against All Odds. Lees hier de voorbeschouwing en onze voorspelling voor vanavond.

Zaterdag is het Koninginnedag en dat betekend natuurlijk dat er overal weer vanalles te doen is. Waar de meeste kroegen en zaaltjes een doorsnee coverband neerzetten, kun je voor eigen-werk bands altijd nog terecht op het Kerkplein bij Café Camille in Beverwijk. Naast een van de prijswinnaars van de IJmond Popprijs zullen vanaf 13:00 de bands Against All Odds, Rarely Alive, The Relic, Quality Export, H6's Got The Blues en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte spelen.

Het enige echte alternatieve Koninginnedag podium van Haarlem zal bij de Pitcher in Haarlem staan. Hier zullen vanaf 13:00 de bands AskForBobDeadDoveDistrictNipplePloughThe Pignose Willy'sAgainst All OddsThe Boys & Crash en Ravolva spelen.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 29 april 2011, 10:14 | comments 1 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Vanavond aanwezig bij de finale van de IJmond Popprijs en morgen naar Café Camille en naar alternatieve Koninginnedag bij de Pitcher... Zwaar weekend!
#1 Thomas | website | Fri 29 Apr 2011, 17:19
Naam
E-Mail
Reactie