Weekend vol wedstrijden, folk, punk en rock

Er kan weer flink gerockt worden dit weekend. Allereerst vanavond in JC Solution in Hillegom bij de eerste voorronde van de Teylingerfest Folkbattle. Deze bandwedstrijd is puur en alleen bedoeld voor folkmuziek. Naast de Teetotallers en Finvara zal de Beverwijkse folkmetal band Nornagesta mee doen. De zaal gaat open om 21:00 en de entree is gratis.

In café Cool in Heerhugowaard zal vanavond de eerste voorronde gehouden worden van de Mixstream Band Contest 2011. Behalve de bands Misunderstood, Calculated, Muilkorf en Fantastic Noise zullen de IJmondse bands The Lost Noise en We Cook With Fire mee doen. Het begint om 20:30 en de entree is €2,-.

Zaterdag is de derde en laatste voorronde van de IJmond Popprijs 2011. Hier zullen Die for the Purpose of LivingDimarypJudeRubens Fire, The Joneses Next Door en The Loss strijden voor een plek in de finale. Het word gehouden in de Nozem en de Non, begint om 20:30 en de entree is €5,-.

De Bakkerij zal zaterdag in het teken staan van punk. De heren van North Empire Bookings hebben weer hun uiterste best gedaan om een aantal vette punkbands naar Castricum te halen! Dit keer met Caves (UK)Sweet EmpireBreak CharacterTranslated en The Minority. Het begint rond 20:00 en de entree is €4,-.

Zaterdag is het weer de eerste zaterdag van de maand en dat betekend Eddie's Revenge in de Pitcher. Twee DJ's zullen de hele avond metal en hardrock draaien en de Haarlemse death metalband Purest of Pain komt ook even een riedeltje spelen. De entree is gratis en het begint, zoals altijd, om 21:00.

Als laatste zullen de jonge honden van Damage Control aankomende zondagmiddag het café van het Patronaat onveilig maken. De IJmuidense rockband zal de Canadeze poprockband In-Flight Safety ondersteunen. Het begint om 16:30 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 01 april 2011, 10:53 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie