Weekend met genoeg hardcore, rock en punk!

Er is dit weekend genoeg te doen. Allereerst is vanavond de vierde editie van Heavy uit Haarlem. Deze keer hebben ze hardcore bands Bring on the Bloodshed, Noyalty, 21 Gun Salute en (het gedeeltelijk IJmondse) None Shall Fall op de flyer staan. Reden genoeg om je mosh schoenen aan te trekken en een klein dansje te wagen. De deuren gaan open om 19:30 en het begint om 20:00. Entree is €6,- in de voorverkoop of €8,- aan de deur.

Zaterdagavond word de eerste Branding Live van 2011 gehouden in de Dwarsligger in IJmuiden. De IJmond is daarbij goed vertegenwoordigd met rockbands als Damage Control en The Lost Noise, funkrock band Twice the Same en electronic metal band The Loss. Daarnaast komen de rockbands 2buckchuck en Van Got Los ook hun kunsten vertonen. Vanaf 19:00 barst het hele feest los. Entree is €3,- in de voorverkoop of €3,50 aan de deur.

Als laaste is het maandag weer tijd voor punk. De gasten van Sweet Empire hebben het weer voor elkaar gekregen om de twee vette Britse punk bands Crazy Arm en The Cut Ups naar de BukBuk Heiloo* te halen. Vanaf 20:00 begint de eerste band en de entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de Britse bands is mogelijk.

*UPDATE: De punkshow van maandag is verplaatst naar een nog onbekende locatie. Zet jezelf op aanwezig bij het facebook event of mail naar sweetempire@gmail.com en dan laten ze je weten waar je moet zijn.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 14 januari 2011, 11:22 | comments 1 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Paar foto's van mij van Branding Live: http://goo.gl/photos/NOXJLiVljT
#1 Richard | Sun 16 Jan 2011, 14:08
Naam
E-Mail
Reactie