Zes shows dit weekend

Er zijn maar liefst zes shows dit weekend. Allereerst zal Rarely Alive aanstaande vrijdag in het café van het Patronaat spelen. De entree is gratis en het zal beginnen om 22:30.

Op zaterdag is er wat meer keuze. In de Pitcher is het weer eens tijd voor punk met bands als Translated, Immobilize en AskForBob. Ook hier is de entree uiteraard weer gratis en begint het om 21:00.

In de kade word zaterdag de halve finale van de metal battle gehouden. State of Negation wist zich te plaatsen en vertegenwoordigd Noord-Holland. Verder strijden de bands Reborn (Zuid-Holland), Rua (Utrecht) en Gottlieb (Flevoland) voor een plek in de finale. Entree is €5,- en het begint om 20:30.

De Heemskerse rock/coverband Bootleg zal zaterdag de hele avond spelen in café Lokaal in Heemskerk. Hier kun je onder het genot van een speciaalbiertje de hele avond genieten van covers van onder andere Anouk, de Foo Fighters en Radiohead. Entree is gratis en het begint om 22:00.

In het café van de Beijneshal in Haarlem zal er een metalavond gehouden worden. Hier zal de IJmuidense metalband Now Rot optreden. Entree is gratis en het begint om 20:00.

Als laatste speelt Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte zaterdag in de BukBuk in Heiloo. Dit feest zal beginnen rond 21:00 en de entree is hier ook gratis!

Bands

Bert Hekman | donderdag 24 maart 2011, 13:26 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie