Against All Odds blikt terug op 2010

Het was een turbulent jaar voor Against All Odds. Nadat ze eind 2009 zangeres Evelien Hoffmann hadden aangenomen gingen ze in een stroomversnelling. Begin van het jaar wonnen ze de IJmond Popprijs, waardoor ze een plaatsje op het hoofdpodium van Beeckestijnpop bemachtigden.

Omdat de Haarlemse band Chef's Special zich had afgemeld, kregen ze tijdens Beeckestijn ook de kans om voor de camera van 3voor12 twee nummers te spelen. Op de 3voor12 site zijn de video's terug te kijken.

In september deed Against All Odds mee met een demo wedstrijd op 3fm. Van twee bands werd de demo gedraaid en de luisteraars mochten kiezen welke band de volgende dag live in de studio kon komen spelen. En met succes, want de volgende ochtend stonden ze in de gang bij Bert van Lent's programma TurbuLent.

Als laatste deden ze mee met de Rob Acda Award, een van de grootste band wedstrijden van de regio. Aanvankelijk waren ze niet geselecteerd voor de voorronde, maar wegens het uitvallen van Base Noir mochten ze toch meedoen. Ze wonnen de voorronde en staan daarmee aankomend jaar in de finale. Daarmee maken ze kans op een optreden op Bevrijdingspop!

Drummer Gerald van Luijk heeft een filmpje in elkaar gezet waarin terug word geblikt op het jaar van Against All Odds.

Bands

Bert Hekman | donderdag 13 januari 2011, 14:20 | comments 0 | categorie Band nieuws | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie