Zaterdag tweede voorronde IJmond Popprijs 2011

Aanstaande zaterdag zal de tweede voorronde van de IJmond Popprijs 2011 gehouden worden in Café Camille in Beverwijk. Acright, The Lost Noise, Mentally Retarded Friend, State of Negation, Translated en Winston zullen strijden om een plek in de finale. Twee bands worden dan door de jury als winnaar uitgeroepen en komen in de finale terecht, waarin ze kans maken op een aantal mooie prijzen. De hoofdprijs is een optreden op Beeckestijnpop. Welke twee bands zullen zich naast AmpSalad en Twice The Same voor de finale plaatsen?

Net als afgelopen week gaan we elke dag van twee bands de interviews online zetten, waarin ze zich voorstellen. Ook vragen we wat voor muziek ze maken en wat ze verwachten van de IJmond Popprijs. Woensdag is het de beurt aan Acright en The Lost Noise, donderdag stellen Mentally Retarded Friend en State of Negation zich voor en donderdag zul je kunnen lezen wat Translated en Winston van de voorronde verwachten.

De tweede voorronde van de IJmond Popprijs 2011 is op zaterdag 19 maart in Café Camille in Beverwijk. Het begint om 20:30, de entree bedraagd €5,- en de presentatie zal in handen zijn van Isabel Commandeur.

Bands

Bert Hekman | dinsdag 15 maart 2011, 09:55 | comments 0 | categorie Wedstrijden | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie