Dit weekend: X Pop, Discfest, Magneetfestival en meer

Vier shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je vandaag om 14:00 terecht in Tapperij de Verwachting in Assendelft voor X Pop, waar de bands Starfish, Post, Iron Made It, De Zwijnen en de Ruben Hoeke Band het podium zullen betreden. Het begint om 14:00 en de entree is gratis.

Vanavond kun je naar rockcafé Jinx in Zaandam voor een avondje metalcore. Daar zullen namelijk de bands State of Negation, Colombian Necktie en Dispicable Heroes een show spelen. Om 22:00 begint het en de entree is gratis.

Zondag zal in de JC Discovery in Castricum een nieuwe editie van DiscFest worden gehouden. Tijdens dit veelzijdige muziekfestival zullen onder andere de bands Twice The Same, Barbershop Rockets, The Lost Noise, De Twijfelbrigade en Mentally Retarded Friend het podium bestijgen. De eerste band trapt af om 13.00 en de entree is gratis.

Als laatste zal zondag tijdens het Magneetfestival de Heemskerkse band Starfish het podium betreden. Om 15:30 spelen ze en een toeganskaartje voor het magneetfestival is €12,50.

Bands

Bert Hekman | zaterdag 24 augustus 2013, 13:29 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie