Dit weekend: Feestweek in Beverwijk en kermis in Castricum

Dit weekend hebben we vier shows in de agenda staan. Allereerst kun je donderdag in de Café Asgard in Beverwijk terecht om de feestweek in de luiden. De bands die het podium zullen betreden zijn The Lost Noise, Barbershop Rockets en Wheatfields With Crows. Het begint om 20:00 en de entree is gratis.

Op vrijdag kun je in Café Asgard lekker verder feesten. Op deze avond zullen de bands Starfish en De Wolkenshow de kroeg vullen met hun muziek. Ook deze avond is de entree gratis en begint het om 20:00.

En als je zaterdag nog niet genoeg gefeest hebt, dan kun je gewoon verder in de Asgard. Op het podium zullen de bands Het Brein dat Kwam uit de Ruimte en Spoon Lifts Moon verschijnen. Ook op deze avond is de entree gratis en begint het om 20:00.

Op zondag kun je in de Bakkerij in Castricum terecht voor een vijftal bandjes en een tweetal DJ's tijdens het KermisRocks! festival. Naast de de stonerband Post zullen vanaf 18:00 dus verschillende bands het podium betreden. Het begint om 18:30 en de entree is €4,- (€3,- voor leden).

Bands

Bert Hekman | donderdag 08 augustus 2013, 10:52 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie