Dit weekend: Finale IJmond Popprijs, Koninginnedag en meer

Maar liefst acht shows in de agenda dit weekend. Allereerst spelen er vanavond in de Lua in Beverwijk weer een aantal bands uit de regio. Dit keer zal het podium gevuld worden door Barbershop Rockets, De Wolkenshow en Bounds of Modesty. De aanvang is om 20:00 en de entree is gratis.

Vrijdagavond kun je rocken in de Asgard in Beverwijk. De Heemskerkse band Garden of Love, bekend van het TV programma Down met Johnny Rocks, zal de avond openen. Daarna spelen de bands Armed Cloud en Alerion. Om 21:00 begint het en de entree is uiteraard gratis.

Zaterdagavond kun je in Jongerencentrum de Koe terecht voor Koepodium. De bands Wheatfield With Crows, Starfish, The Curtains en singer/songwriter Sjaak zullen het podium betreden. De entree is €3,- en het begint om 20:00.

Zaterdag is het in de Asgard in Beverwijk weer tijd voor een avondje death metal. De bands die spelen zijn de Zwitserse band Nihilo, het Belgische Skullcrusher en Hellbender uit Leiden. Om 21:00 begint het en de entree is, zoals altijd, gratis.

Maandagavond is het Kongininnenacht en dat betekent natuurlijk dat de finale van de IJmond Popprijs gehouden zal worden. Dit keer word het gehouden in het Witte Theater in IJmuiden. De finale zal gaan tussen De Wolkenshow, TweeMansLeger, Galloway Hill, The Curtains, Starfish en KrakersIJland. Dat belooft dus een spannende finale te worden. Het begint om 20:00 en de entree is €6,-.

Op dinsdag zijn er drie verschillende Koninginnedagfestivals in de regio, waar IJmondse bands spelen. Bij Café Camille in Beverwijk is het thema de IJmond Top 50. Verschillende IJmondse artiesten gaan het podium bestijgen, waaronder Translated, Sick Note, Rarely Alive, Het Brein, Fabiana Dammers, Bintags, en nog veel meer! Het begint om 12:00, duurt de hele dag en is gratis toegankelijk.

Bij de Bakkerij in Castricum is er ook een festival dinsdag. Hier zullen onder andere Twice The Same, Wavezero, Starfish, De Wolkenshow, De Twijfelbrigade en Freezy Peak een optreden geven. De eerste band begint om 13:00 en de entree is ook hier gratis.

Als laatste heeft de Pitcher in Haarlem ook dit jaar weer een alternatief Koninginnedagsfeest gepland. Op een buitenpodium tegenover café de Pitcher zullen onder andere State of Negation, Those Foreign Kids en The Arson Strategy een optreden geven. De eerste band begint om 13:00 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 25 april 2013, 18:53 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie