Dit weekend: Rock in de Lua, Café Acoustique in Café Lokaal en death metal in de Asgard

Drie shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen staat vanavond de frisse en energieke band Freezy Peak in de Lua in Beverwijk. De jonge band uit Castricum zal de avond openen, waarna het uit Edam komende Pulser de avond zal afsluiten. Het begint om 20:30 en de entree is gratis.

In Café Lokaal is het weer tijd voor een avond Café Acoustique. De uitzending zal om 20.00 beginnen en is ook live te beluisteren via Radio Heemskerk op 107.4fm (ether) of 104.5fm (kabel). Vanaf 21.00 zullen de acts Butt-Ugly Noodle, Ronald Gunther en Tons of Blues hun akoestische nummers presenteren. De entree is uiteraard weer gratis.

Tot slot staat de vrijdagavond in Café Asgard in het teken van death metal. De hoofdact van deze avond is het uit Haarlem afkomtige Spartan, dat wordt bijgestaan door de bands Morvigor uit Alkmaar en Ill Trusted uit Tilburg. De eerste band zal om 22:00 spelen en ook hier is de toegang uiteraard weer gratis.

Bands

Thomas Stoker | donderdag 11 april 2013, 17:29 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie