Dit weekend: Voorronde IJmond Popprijs en nog vijf andere shows

We hebben dit weekend een zeer goed gevulde agenda. Om te beginnen zullen er vanavond in de Lua in Beverwijk weer lokale bandjes spelen. Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte zal het podium delen met Mentally Retarded Friend en Winston. Het begint om 20:00 en de entree is €4,-.

Vrijdagavond is het weer tijd voor een avondje death metal in de Asgard in Beverwijk. De Italiaanse band Profanal zal het podium betreden en de avond zal worden geopend door Foretold. Het begint om 20:30 en de entree is gratis.

In pub de Tempelier in Haarlem zal vrijdagavond de Velsense rockband Wheatfield With Crows een optreden geven. Om 21:30 begint het en de entree is ook hier gratis.

Zaterdagavond is het tijd voor punk in de Groote Weiver in Wormerveer. De Amerikaanse band Luther zal spelen en de bands Sweet Empire en The Minority zullen die avond ook het podium betreden. Het begint om 20:00 en de entree is €6,-.

In het Witte Theater in IJmuiden word zaterdag de tweede voorronde van de IJmond Popprijs gehouden. De acts die deze voorronde strijden om een plek in de finale zijn Galloway Hill, Sjaak, The Curtains, Encounter en Rechtdoorzee. Het begint om 20:00 en de entree is €6,-.

Als laatste kun je zaterdag in café Merv's in Alkmaar terecht voor iets electronischere muziek. De electronic rock/metal band The Loss zal spelen samen met de electronic hip/hop act Phoney & Klyde. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 28 maart 2013, 10:29 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie