Dit weekend: Rock de Empire, Aftrap IJmond popprijs en meer

We hebben een druk weekend voor de buch, want er staan maar liefst vijf shows in de agenda. Om te beginnen houden we vanavond een Rock de Empire in de Lua in Beverwijk. De bands die het podium zullen betreden zijn Sweet Empire, Translated en Wolfhunters. Het begint om 20:30 en de entree is gratis.

Vanavond kun je ook naar rockcafé Jinx in Zaandam voor een van de voorrondes van de Battle of Jinx. Vanavond doet naast twee andere bands, de IJmuidense band Butt-Ugly Noodle mee. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Zaterdag begint de IJmond Popprijs weer. De eerste voorronde zal worden gehouden in de Nozem en de Non in Heemskerk en de strijd zal gaan tussen de bands De Wolkenshow, Freezy Peak, Mantis, Tweemansleger en Winston. Het begint om 20:00 en de entree is €6,-.

De Asgard in Beverwijk staat zaterdagavond in het teken van black metal. De bands die het podium zullen betreden zijn Dystopia, Weltschmerz en White Oak. De entree is gratis en het begint om 21:00.

Als laatste kun je zaterdagavond in de Duyker in Hoofddorp terecht voor een avondje hardcore. En met bands als My City Burning, Polydrone, This Ends Tonight en het IJmondse None Shall Fall kun je een stevig avondje verwachten. De entree is €7,- en het begint om 21:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 14 maart 2013, 11:12 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie