Dit weekend: Maar liefst zeven shows

Zelden hebben we zo'n volle agenda in een weekend, want dit keer hebben we maar liefst zeven shows staan. Om te beginnen kun je vanavond naar de Lua in Beverwijk voor Wheatfield With Crows, Post en Twice The Same. Het begint om 20:00 en de entree is gratis.

In de Winston Kingdom in Amsterdam zal de IJmondse hardcoreband 18 Miles vanavond de releaseshow geven van hun nieuwe album "Darker Times." Ook de bands Ashes, Hesperian en Bring On The Bloodshed zullen het podium betreden. De entree is €5,- en het begint om 20:15.

In het Patronaat café in Haarlem word er vanavond weer een Haarlemse popscene avond gehouden. Dit keer met de bands Chapter 9, The Love me or Die en War at the Explorers Club. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

Vrijdag kun je in café de Asgard in Beverwijk terecht voor stoner en rock. De bands Maslov en Silent Commontion zullen het podium betreden voor een optreden. Het begint om 21:00 en de entree is gratis.

In pub de Tempelier in Haarlem zal vrijdagavond de band Wheatfield With Crows een optreden geven, dus mocht je ze donderdagavond in de Lua gemist hebben, dan krijg je vrijdag nog een kans. Om 21:30 begint het en de entree is gratis.

Vrijdagavond kun je in het Patronaat café terecht voor een nieuwe punkavond, georganiseert door Minor Operations Bookings. Dit keer spelen de bands Antillectual, Sellfish en Junk Yard Safari. Het begint om 21:30 en de entree is gratis.

Als laatste kun je zaterdag in de Nozem en de Non terecht voor vier vette lokale bands. De heren van Skeletons of Society zullen hun EP uitbrengen en daarnaast zullen ook State of Negation, Post en The Flying Embryo's een optreden geven. Genoeg reden om even te gaan kijken dus. De entree is €5,- en het begint om 20:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 21 februari 2013, 10:07 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie