Dit weekend: Death metal, Breinfest en CRWDSRF

Dit weekend zijn er drie shows in de IJmond. Om te beginnen is er in de Asgard in Beverwijk vanavond een death metal avond. Naast het Belgische Torturema en Massive Assault zullen de Beverwijkers Funeral Whore ook weer van de partij zijn. De entree is gratis en het begint om 20:30.

Zaterdag zal er in de Duycker in Hoofddorp een CRWDSRF avond gehouden worden. Deze avonden zijn speciaal bedoeld voor nieuwe en/of onbekende bandjes, die betaald krijgen aan de hand van het aantal fans dat ze meenemen. Bij deze editie zullen de bands Nexo Shape, Butt-Ugly Noodle en The Crying Whales het podium betreden. De entree is €2,50 en het begint om 20:00.

Zondag kun je naar café Lokaal in Heemskerk voor de tweede editie van Breinfest. Er zullen vanaf 15:30 negen bands spelen, waaronder Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte, Vyllanore en Twice The Same. Het thema van de dag is disco zombies en er zijn zelfs prijzen te winnen voor beste costuum en beste danser. Genoeg reden dus om naar café Lokaal te komen. De entree is gratis en het is van 15:30 tot 0:00.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 11 januari 2013, 16:54 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie