Dit weekend: Funeral Whore in het Patronaat en Herder in de Asgard

Twee shows in onze agenda deze week. Allereerst kun je vanavond naar het Patronaat café in Haarlem voor een nieuwe Heavy Uit Haarlem avond. Hier zal de Haarlemse death metal band Ecocide hun opwachting maken en hun eerste demo presenteren. De Beverwijkse death metal band Funeral Whore zal daarna spelen om het feest compleet te maken. De entree is gratis en het begint om 21:00.

Als we de verhalen moeten geloven, dan zou morgen de wereld vergaan, maar als dat niet het geval is, dan zullen de mannen van Herder er voor zorgen dan zaterdag de IJmond in ieder geval vergaat. Ze gaan namelijk in de Asgard in Beverwijk spelen. De stonerband kwam vorig jaar met hun zelfgetitelde debuut en gooide hoge ogen in de internationale stoner/hardcore scene. Daarnaast zal de stonerband Snowburner het podium ook betreden. Als je van herrie houdt, mag je deze show zeker niet missen! De entree is gratis en het begint om 20:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 20 december 2012, 16:48 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie