Dit weekend: Colombian Necktie in Alkmaar, Punk in de Asgard en Supersoof in Lokaal

Twee optredens en één benefiet festival staan er dit weekend in de Agenda. Als eerst zal Colombian Necktie hun tweede optreden geven in de geschiedenis van de band. Deze maal zullen ze optreden in de Life 072 te Alkmaar tijdens de Vrijmibo. Hier zullen ze optreden met de bands Silent Commotion, Smallroom en Nix Nieuw's. De bands zullen optreden tussen 16.30 en 23.00 en de entree bedraagt vier euro. 

Dezelfde avond staat er (speed)punkrock in Café Asgard. FilthyMcNasty maakt speedrock met invloeden van Peter Pan Speedrock en The Spades. De andere band van de avond is de punkrockband Fucking Virgins uit Zaandam. De bands zullen vanaf 21.00 optreden en de entree is uiteraard weer gratis.

Tot slot zal er op zondag een benefietfestival gehouden worden voor Supersoof. Voor iedereen uit de IJmond zal Supersoof geen onbekende zijn. Café Lokaal heeft zijn medewerking verleend aan dit festival om zo veel mogelijk geld op te halen om de behandeling van Sophie in Amerika te bekostigen. Deze middag en avond zullen de bands D.R.I.EInvitedBonafied, Maarten Kos, Mell & Rick's en Barbershop rockets optreden. Verder wordt er nog een loterij gehouden, komt Sinterklaas en Zwarte Piet langs, zijn er verschillende spelletjes voor kinderen en staan er verschillende kraampjes. Het festival begint om 13.00 en zal om 21.00 afgelopen zijn. De entree voor dit festival is gratis.

Bands

Thomas Stoker | donderdag 22 november 2012, 12:57 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie