Dit weekend: Heel veel punk en een beetje rock

Drie shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je vrijdagavond in het café van het Patronaat terecht voor maar liefst zeven punkbands. Ter ere van de verjaardag van de organisator van Minor Operation Bookings spelen onder andere de Belgische band Reproach, de Zweedse bands Lose The Life en Spiknykter en de Haarlemse band De Aanslag. Het feest wordt geopend door de IJmondse white trash punkers van Crack David. De entree is gratis en het begint om 19:30, dus wees op tijd.

Als je vrijdag in plaats van punk liever wat alternative rock hoort, dan kun je in Haarlem terecht in Rockcafé Bone. Daar zullen Butt-Ugly Noodle en Notion het podium betreden. Ook daar is de entree gratis. Het begint om 21:00.

Als laatste zal er zaterdag in café Asgard in Beverwijk weer een ouderwetse North Empire punkavond gehouden worden. De Amerikaanse indiepunk band Joyce Manor zal spelen samen met de Britse band Apologies, I Have None. De entree is gratis en het begint rond 20:30. Genoeg reden om je haar in een hanekam te stylen in ieder geval.

Bands

Bert Hekman | donderdag 27 september 2012, 15:17 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie