Dit weekend: Punk en metal in Haarlem en Haltpop

Vier shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je vanavond in het Patronaat terecht voor punk. Naast de Amerikaanse bands Swingin’ Utters en Banner Pilot zullen ook de Rotterdammers Accelerators en de IJmondse band Sweet Empire het podium betreden. De entree is €12,- en het begint om 20:00.

Vrijdag kun je wederom in het Patronaat terecht, maar dit keer voor metal. Tijdens de achtste editie van Heavy uit Haarlem zullen naast de bands Bodyfarm, Purest of Pain en Spartan de IJmondse band 3rd Machine ook een optreden geven maar ook hun nieuwe EP The Egotiator uitbrengen. De toegang is €8,- en het begint om half acht.

Als je dan nog niet genoeg metal hebt gehoord, dan kun je zaterdag in rockcafé Bone terecht voor de bands State of Negation, All Seasons Remain en Chaotic Silence. De entree is gratis en het begint om 21:30.

Als laatste is het zondag tijd voor de volgende editie van Haltpop, waar maar liefst vijftien acts op twee podia verdeeld zullen worden. Slechts een greep uit de selectie: 21 Gun Salute, Sweet Empire, Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte en D.R.I.E.. De entree is gratis en het begint om 13:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 06 september 2012, 18:43 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie