Dit weekend: Kermis in Beverwijk en Castricum

Zo hadden we vorige week nog een showloos weekend, zo hebben we nu een bomvolle agenda. Dat heeft uiteraard te maken met de kermis in Beverwijk en de kermis in Castricum. Maar we beginnen met iets anders.

Vanavond kun je namelijk in café de Pitcher terecht voor punk. De Amsterdamse band Buiten Gebruik zal daar het podium delen met het Oostenrijkse I.O.N.U.. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Vrijdag kun je in de Asgard terecht voor de eerste van de feestweek avonden. De Alkmaarse electronic rock/metal band The Loss zal sowieso hun opwachting maken. Haarlemse punkers De Aanslag zouden ook spelen, maar hebben afgezegd. Of ze vervangen worden is nog niet bekend. Vanaf 20:00 ben je welkom en de entree is gratis.

Zaterdag zullen er in de Asgard weer bands spelen en dit keer de Mötorhead tribute band Motorblok en de IJmondse stoner band Post. Om 20:00 ben je welkom en de entree is gratis.

In café Lokaal is het zaterdagavond tijd voor punk, grunge en akoestische hip-hop. The Amistad, Facepalm en D.R.I.E. zullen daar, ter gelenheid van de verjaardag van Sweet Empire en D.R.I.E. gitarist Jort, een optreden geven. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Zondag kun je in de Asgard terecht voor een avondje hardcore. De Duitse band 47 Million Dollars zal daar spelen samen met Aracadya Lake uit Limburg. Vanaf 18:00 ben je welkom en de entree is gratis.

Op zondag zal de kermis in Castricum ook losbarsten en spelen er dus bandjes in de BakkerijThe LossMidnight Culture en Sordid Eternity zullen het podium betreden vanaf 20:00. De entree is €4,-.

Maandag wordt er in de Bakkerij een festival gehouden genaamd Vingerrock. Vanaf 17:00 zullen de volgende bands spelen: TweemanslegerFacepalmGrandpa Death ExperienceThe Fucking VirginsRubbermade en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. Genoeg reden dus om dinsdag vrij te nemen om uit te kateren. De entree is €5,-.

Bands

Bert Hekman | donderdag 09 augustus 2012, 11:49 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie