Dit weekend: Metalcore in Zaandam, Rock in IJmuiden en Jutterspad in Wijk aan Zee

Dit weekend hebben we drie items in de agenda. Om te beginnen kun je vrijdag in café 't Makerijtje in Zaandam terecht voor een flinke dosis metalcore. For Blood and Vengeance, Chelsea Smile en Face Your Fears zullen daar het podium betreden. Om 21:00 begint het en de entree is gratis.

Als je zaterdag zin hebt om te rocken, dan kun je in café Cheers in IJmuiden terecht voor de bands Ashburn en AmpSalad. De aanvang is om 21:30 en de entree is ook hier gratis.

Zondag zal er in Wijk aan Zee weer het jaarlijkse Jutterpad gehouden worden. De optredens vinden in de huiskamer of achtertuin plaats. De meeste acts spelen meerdere sets die op verschillende tijdstippen beginnen. Zo heeft het publiek de mogelijkheid van het ene naar het andere optreden te wandelen en op deze manier verschillende optredens te "jutten". Zo kun je onder andere genieten van De Twijfelbrigade, Sick Note, We Cook With Fire en meer. Vanaf 12:30 ben je welkom op de verschillende adressen. De entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 28 juni 2012, 11:16 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie