Dit weekend: Beeckestijnpop, Wootrock en de finale Popprijs HLMRMEER

Drie shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen zal in de Duyker in Hoofddorp de finale worden gehouden van de Popprijs HLMRMEER 2012. Naast Colt Nevada, Van Hoek en Wolfhunters zal ook de IJmondse punk/rock/funk formatie Twice the Same een gooi doen naar de eerste plaats. De entree is €5,- en het begint om 20:30.

Zaterdag is het weer tijd voor het Beeckestijnpop festival op het landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid. Naast landelijk bekende namen als Blaudzun en Fresku, zullen ook lokale helden als Fred Westra & The Fret Alert en Oorgaanklap en IJmond Popprijs winnaars Twice The Same en Winston een optreden geven. Natuurlijk zijn er nog veel meer acts te bekijken op de drie podia. Het festival is gratis te bezoeken en het begint om 13:00.

Als je zaterdagavond nog niet genoeg muziek gezien hebt, of behoefte hebt aan iets ruigers, dan kun je in de Nozem en de Non terecht voor de zesde editie van Wootrock. Dit keer heeft organisator Wouter twee bands van de andere kant van het kanaal gehaald, namelijk Semperfi en Ten Tonne Dozer uit het Verenigd Koningkrijk. Daarnaast komen Sordid Eternity uit Alkmaar en de IJmondse helden van State of Negation een show geven. Uiteraard speelt de organiserende band Deafening zelf ook. Om 21:00 begint het en de entree is €5,-.

Bands

Bert Hekman | donderdag 14 juni 2012, 10:43 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie