Dit weekend: Duimpop, metal en punk en meer

Maar liefst zeven shows in de agenda dit weekend. Op vrijdag staan er weer een aantal death metal bands in de Asgard. Entrapment, Nailgun Massacre en Anarchos zullen er voor zorgen dat je je lange haren weer goed door elkaar kan schudden. De entree is gratis en het begint om 20:30.

In de Bakkerij word vrijdag de finale van de Battle of the Bands gehouden. MantisMissy M en Columbus Fix zullen strijden om de titel. De entree is €3,- en het begint om 21:00.

Op zaterdag zal er in het Witte Theater de tweede editie van Metalfest gehouden worden. Op twee podia zullen onder andere de bands My City BurningPoundBarren Grounds en Volition optreden. (Bekijk het volledige programma) De entree is €10,- en het begint om 19:00.

In de Asgard kun je zaterdag weer terecht voor een avondje punk. Naast de lokale helden van Translated en Sweet Empire zal de Duitse band Social Distrust ook aantreden. De entree is gratis en het begint om 20:00.

De Bakkerij staat zaterdagavond in het teken van zweverige en alternatieve rock. De bands die het podium zullen betreden zijn Vyllanore en Airborne Kid. Om 21:00 begint het en de entree is €4,-.

In de Kade in Zaandam word zaterdag een NH Pop Live showcase gehouden. De bands die hun kunsten mogen vertonen zijn State of NegationBetween SkinsWolfhunters en Reveller. De entree is €5,- en om 20:00 begint het.

Zondag word er bij de Bakkerij het Duimpop festival gehouden. Vanaf 14:00 kun je genieten van bands als Mentally Retarded FriendState of Negation en  Orgaanklap. (Bekijk het volledige programma) De toegang bedraagt €5,-.

Bands

Bert Hekman | donderdag 24 mei 2012, 12:21 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie