Dit weekend: Heavy uit Haarlem, NH Pop Live en meer

Vier shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen kun je vanavond terecht in het Patronaat voor Heavy uit Haarlem. Dit keer hebben ze het wat groter aangepakt dan de voorgaande keren en spelen er een tweetal internationale acts, namelijk: This is Hell (US) en Feed The Rhino (UK). Daarnaast zullen de regionale bands Magnacult, I Chaos en het IJmondse Windmill het podium betreden. Het begint strak om 20:00 en de entree is €10,-.

Zaterdag kun je in het Patronaat terecht voor een showcase van NH Pop Live. Naast Feather & The White, Lucas Hamming en Wolfhunters zal ook de IJmondse metalband State of Negation een optreden verzorgen. De entree is €5,- en het begint om 20:30.

In de Argus in Alkmaar kun je zaterdagavond terecht voor metal en hardcore. De bands Incision, Mindbeacon, None Shall Fall en Deafening zullen daar het podium onveilig maken. Het begint rond 20:00 en de inkom is €3,-.

In de Pitcher in Haarlem kun je tegelijkertijd genieten van een optreden van Butt-Ugly Noodle. Ze spelen daar vanaf 20:00 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 18 mei 2012, 04:40 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie