Dit weekend: punk in de Asgard en punk en metal in Amsterdam

Drie shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen is het vrijdag weer tijd voor een punkavond in café Asgard. Naast de Britse punkrock band Crazy Arm en de Deense punkband The 20 Belows zal ook de IJmondse rockband Against All Odds het podium betreden. Genoeg reden dus om een Guinness van de tap te komen drinken en voor het podium te pogoën. Om 20:30 begint het en de entree is uiteraard gratis.

Op zaterdag kun je in Amsterdam kiezen uit twee shows. In de Winston Kingdom kun je terecht voor punk. De Amerikaanse bands Cobra Skulls en Versus The World (met bandleden van Lagwagon en Ataris) worden bijgestaan door de IJmondse punkhelden van Sweet Empire. Om 20:00 begint het en de entree is €10,-.

Diezelfde middag rond 14:00 kun je trouwens Versus The World en Sweet Empire al akoestisch bezichtigen in de Etnies store op het Damrak. Neem je eigen drank mee en rocken maar!

In rockclub The Cave word zaterdagavond een metalshow gehouden met een IJmonds tintje. De bands Plough en Volition zullen daar namelijk spelen samen met Man As Plague. De entree is €5,- en het begint om 21:30.

Bands

Bert Hekman | donderdag 10 mei 2012, 10:56 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie