Dit weekend: Finale IJmond Popprijs en Koninginnedag

Koninginnedag en -nacht staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de finale van de IJmond Popprijs. In een grote tent voor Café Camille in Beverwijk zal zondagavond de strijd losbarsten tussen Barren GroundsVyllanoreOrgaanklapThe TownTwice The Same en Winston. Wie van deze zes bands zal Beeckestijnpop openen? Om 20:00 begint het en de entree is €6,-.

In rockcafé Bone kun je zondagavond terecht voor een potje metal. Naast de bands Babygrey en Dukebocks zal ook de IJmuidense band Volition een optreden geven. De entree is gratis en het begint om 22:00.

Maandag, op koninginnedag zelf kun je natuurlijk overal wel terecht voor live muziek, maar om te rocken kun je je beter op een van de volgende drie locaties begeven.

In de tent bij café Camille kun je vanaf 13:00 genieten van bands als LongshotGood Meat en Garden of Love. Bij de Pitcher in Haarlem zullen vanaf 13:00 onder meer bands als OrgaanklapSpoon Lifts Moon en Television's Most Popular Art Instructors een optreden weggeven. En bij Rockcafé Bone spelen vanaf 14:00 de bands State of Negation en Kill the Protitute.

Je hoeft je dus zeker niet te vervelen deze Koninginnedag!

Bands

Bert Hekman | donderdag 26 april 2012, 18:34 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie