Dit weekend: Veel punk en metal

Maar liefst vijf shows in de agenda dit weekend en opvallend veel punk. Om te beginnen kun je vrijdagavond in het Patronaat café terecht voor The Real Danger, Tense Reaction en Karel Anker en de Joden. De toegang is gratis en het begint om 21:30.

Zaterdag staat de Asgard in het teken van death en black metal. Naast de Duitse bands Frigoris en Genital Putrefecation zal ook de Beverwijkse death metal band Funeral Whore weer eens het podium betreden. De entree is gratis en het begint om 21:30.

Zondagmiddag kun je in de Grote Weiver in Wormerveer terecht voor punk. De bands Spraynard (US), Caves (UK), Trails (UK), Translated en Crack David zullen daar het podium onveilig maken. De entree bedraagd €5,- en het begint om 15:00.

Zondagavond staat de Merv's in Alkmaar in het teken van metal. Naast de Alkmaarse band MindBeacon zal ook de Heemskerks/Alkmaarse band Deafening een show geven. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Dinsdag is het weer tijd voor een punkavond in café Lokaal. En dit keer met de bands Leagues Apart (UK), Dear Hearts (BE) en de Castricumse band Facepalm. De entree is gratis en het begint om 20:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 19 april 2012, 14:20 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie