Orgaanklap en The Town naar finale IJmond Popprijs

Orgaanklap en The Town hebben gisteravond, in een spannende tweede voorronde, de finale gehaald van de IJmond Popprijs. De bands zaten dit keer erg dicht bij elkaar en het was dan ook tot op het laatste moment spannend wie er met die finaleplekken vandoor zou gaan.

Orgaanklap speelde een strakke, goed georganiseerde set en verraste iedereen toen hun gitaristen opeens hun gitaren afdeden en begonnen te dansen. The Lost Noise bracht de huiskamer sfeer naar het Witte Theater, maar wist niet te overtuigen. Bij Post ging het volume op 11, maar helaas werd de gitarist geplaagd door technische problemen. Fake Tales, dat voorheen Damage Control heette, hebben behalve hun naamsveranding ook een stijlswisseling doorgemaakt, maar speelde dat met nog net zo veel energie als voorheen. The Town moest het uiteindelijk vooral hebben van hun jonge leeftijd, potentie en hun geweldige nieuwe zangeres.

De finale heeft er weer twee goede kandidaten bij voor de hoofdprijs: het optreden op Beeckestijnpop. Op zondag 29 april zal op het Kerkplein in Beverwijk duidelijk worden wie deze prijs in de wacht gaat slepen. Maar voor die tijd moeten we eerst nog weten welke bands zich bij de derde voorronde plaatsen bij Barren Grounds, Vyllanore, Orgaanklap en The Town. Dit komen we te weten op 7 april in de Nozem en de Non.

Bands

Bert Hekman | zondag 25 maart 2012, 14:06 | comments 0 | categorie Wedstrijden | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie