Akoestiek, herrie en indie in een divers weekend

Een gevarieerd weekend dit keer. Het is bijna de tweede donderdag van de maand en dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe editie van Café Acoustique in Lokaal. Dit keer zullen de Castricumse rockband The Lost Noise, de Beverwijks/Haarlemse americana/electro band Brother Flower en de Zaanse coverband Zänph een akoestische set ten gehore brengen. De optredens zullen tevens live te horen zijn op radio Heemskerk. De eerste band begint rond 21:00 en de toegang is gratis.

Zaterdag is het tijd voor wat ruiger werk. De Groote Weiver in Krommenie zal de hele avond in het teken staan van heerlijke herrie. De Amsterdamse hardcore band 21 Gun Salute zal de avond aftrappen. Daarna zal sludgeband Starve een potje raggen en de avond word afgesloten met metalband Greyline. De eerste band begint rond 21:30 en de toegang is €4,-.

De Pitcher in Haarlem zal zaterdag in het teken staan van indie en stoner. Daar zal de avond afgetrapt worden door de Amsterdamse stonerband Alpha Dogs. De Haarlemse indie band Palalalaka zal daarna hun muziek ten gehore brengen. Dit hele feest begint om 21:00 en de toegang is gratis.

Bands

Bert Hekman | woensdag 09 februari 2011, 10:24 | comments 1 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Foto's Cafe Acoustiqe: http://goo.gl/photos/8GVr1NLSJW
#1 Richard | Thu 10 Feb 2011, 23:47
Naam
E-Mail
Reactie