Dit weekend: Aftrap IJmond Popprijs, Haarlemse avond en meer

Er staat dit weekend vier shows in onze agenda. Om te beginnen is er vanavond weer een Café Acoustique in café Lokaal en op radio Heemskerk. Dit keer zullen de punkband Sweet Empire en het poetische rock/hip-hop duo D.R.I.E. een akoestisch optreden verzorgen dat tevens live op de radio zal worden uitgezonden. Om 20:00 begint de uitzenden, om 21:00 gaan de bands spelen en de entree is uiteraard gratis.

Vrijdag kun je in het Patronaat café terecht voor een avondje met Haarlemse bands. En met bands als We Are the DoctorsDouble Cross en Spoon Lifts Moon beloofd het een gevariëerde avond te worden. Om 21:00 begint het en de entree is gratis.

In de Lua in Beverwijk zal zaterdag de aftrap gegeven worden van de IJmond Popprijs. Vijf bands zullen strijden om een finale plek waarin ze onder andere kans maken op een optreden op Beeckestijnpop 2012. De bands die gaan spelen zijn Astro FlightTweemanslegerBarren Grounds, Trashed Heroes en Vyllanore. De entree is €6,- en het begint om 20:00.

In de Asgard zal het er zaterdag wat ruiger aan toe gaan dan in de Lua. Daar zullen de bands So Called CelesteNone Shall FallFor Blood And Vengeance en Stab By Stab een optreden geven. Het begint om 20:30 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 08 maart 2012, 11:30 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie