Dit weekend: lokale bands in het Patronaat en deathcore in de Asgard

Drie shows dit weekend. Om te beginnen is er vanavond in het Patronaat de vierde en laatste voorronde van de Rob Acda Award. De bands Baptist, Between Skins, STEENkoud, Kansloos, Daar en Marozia zullen strijden om een plek in de finale waar de bands onder meer kans maken op een optreden op Bevrijdingspop. Een kaartje kost €6,- en het begint stipt om 20:00.

Op zaterdag wordt er in het Patronaat café een "Haarlemse popscene" avond gehouden. Dat IJmondse bands goed vertegenwoordigd zijn, dat blijkt maar weer, want tijdens de eerste editie kun je genieten van Chapter 9 Syndrome en The Lost Noise. Daarnaast zal singer-songwriter Peter Stufkens ook nog het podium betreden voor een optreden. De entree is gratis en om 22:00 wordt de eerste noot gespeeld.

In de Asgard kun je zaterdagavond terecht voor een potje deathcore en metal. De bands Anger Needs DirectionDeliberate Jeopardization en Secret Handshake Club zullen het podium betreden. Om 20:30 begint het en de entree is uiteraard gratis.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 03 februari 2012, 09:45 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie