Dit weekend: Heavy uit Haarlem, Sideburns en meer

Maar liefst vijf shows dit weekend. Om te beginnen is er vrijdag weer een Heavy uit Haarlem in de kleine zaal van het Patronaat. Naast Starve en Divine Sins zullen de IJmondse bands Deafening en Pound spelen. De laatstgenoemde zal hun nieuwe EP 'Disarray' presenteren en verkopen. Genoeg reden om even langs te gaan dus. Voor €8,- ben je binnen en het begint om 20:00.

De Fame op de Kalverstraat in Amsterdam (en dus ook het Fame café) sluit eind deze maand haar deuren, maar op vrijdagmiddal zullen de heren van Translated nog even het café op z'n kop zetten. De entree is gratis en ze beginnen om 16:00.

Op zaterdag word er weer een jaarlijkse onofficiële sideburns meeting gehouden in de Asgard. Traditiegetrouw met de Friese rockband Rockoil Roadhogs, die ondersteund worden door de Harlingse punkers Sparky's Revenge. De entree is gratis en het begint om 21:00. Vergeet overigens niet je bakkebaarden te laten staan, want die hebben voorhang zaterdag.

In het Patronaat kun je zaterdag terecht voor de EP release van Rob Acda Award winnaars en 3FM serious talents The RED17. Ze zullen ondersteund worden door de singer/songwriters Nina & Laura Phillips. Voor €8,- ben je binnen en het begint om 21:00.

Als laatste zal zaterdag rockcafé Bone in Haarlem feestelijk geopend worden met een optreden van Butt-Ugly Noodle. De entree is gratis en het begint om 20:30.

Bands

Bert Hekman | donderdag 26 januari 2012, 16:43 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie