Dit weekend: Rob Acda Award, metal en meer herrie

Na vorige week een weekend zonder shows te hebben, is de agenda voor dit weekend weer goed gevuld. Om te beginnen zal vrijdag de derde voorronde van de Rob Acda Award gehouden worden in het Patronaat. Nornagesta is de laatste IJmondse band die kans maakt op een finale plek. De entree is €6,- en het begint om 20:00.

In de Flinty's kun je vrijdag terecht voor een potje metal. Naast de Alkmaarse band MindBeacon zullen de IJmondse bands None Shall Fall en Skeletons of Society ook een optreden geven. Voor €3,50 ben je binnen en het begint om 20:00.

De asgard staat zaterdag in het teken van death metal. De bands ToxocaraKhaoZ en Repulsive Slaughter zullen het podium betreden. De entree is uiteraard gratis en het begint rond 20:30.

In café Merv's in Alkmaar kun je zaterdagavond terecht voor de hardcorebands Barren Grounds en Homeward. De entree is gratis en het begint om 21:00.

Zaterdag zal overigens ook het Fame Café geopend worden in de welbekende muziekwinkel in Amsterdam. Bandjes en DJ's konden zich opgeven om daar te spelen en woensdag is het de beurt aan Mentally Retarded Friend om een optreden te geven in het tijdelijke café. Ze spelen om 17:00 en de entree is gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 05 januari 2012, 11:20 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie