Dit weekend: Post-metal in de Asgard en punk in de Pitcher

Slechts twee shows dit weekend en beide op zaterdag. De Asgard zal zaterdag in het teken staan van post-metal, stoner en sludge. De avond word geopend door de Santpoortse post-rock band Dimaryp, die hoge ogen gooide tijdens de IJmond Popprijs en op Young Art speelde. Daarna speelt de Beverwijkse sludgeband Feast, die onlangs hun EP 'Glacial Heart of Man' als stream uitbrachten en onder andere in het voorprogramma van Entombed in het Patronaat speelde. De derde band op de avond is Brabandse stonerband Otis, die al lang geen onbekenden meer zijn in de landelijke punk scene. Het Groningse Greyline zal de avond afsluiten. Deze heren stonden eerder dit jaar in het voorprogramma van Mastodon en hebben onlangs een split uitgebracht met Otis. Het begint om 20:30 en de entree is gratis.

De Pitcher zal zaterdag in het teken staan van punk. De Haarlemse powerviolence band We Are The Doctors en de Utrechtse punkband Mosaic zullen daar het podium betreden. Het begint om 21:00 en de entree is, zoals altijd, gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 08 december 2011, 14:09 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie