Dit weekend: Rob Acda award, death metal en indie

Slechts drie shows dit weekend. Allereerst zal vrijdagavond in het Patronaat de tweede voorronde gehouden worden van de Rob Acda award. Naast Colt Nevada, Pavement, Dress Up Dolls en First E zullen ook de IJmondse bands Translated en State of Negation strijden om een plek in de finale. Een maand geleden plaatste Good Meat zich tijdens de eerste voorronde al in de finale, waar onder andere kans gemaakt word op een optreden op Bevrijdingspop 2012. De entree is €6,- en het begint stipt om 20:00, dus wees op tijd.

De Asgard zal vrijdag in het teken staan van death metal. Daar zullen de bands Funeral Whore, Burning Hatred en het Duitse Deathronation acte de présense geven. De entree is gratis en het begint om 20:30.

De Haarlemse band Dead Dove District zal zaterdag haar nieuwe LP presenteren in het café van het Patronaat. Zij worden die avond bijgestaan door de Beverwijks/Amsterdamse indie band The Cut/Up. De entree is gratis en het begint om 22:00.

Bands

Bert Hekman | donderdag 01 december 2011, 13:42 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie