Dit weekend: Bunkerrock 17, rock en punk

Vier shows dit weekend. Allereerst kun je vanavond in café Lokaal genieten van een optreden van The Lost Noise en Red Over Black. Vanaf 20:00 ben je welkom en de entree is gratis.

Op vrijdag zal de Asgard in het teken staan van classic rock en grunge. Naast de band The Untuned zal ook de zweedse band The Quill het podium betreden. Het begint rond 20:30 en de entree is gratis.

Zaterdag is er weer een nieuwe editie van Bunkerrock in het Witte Theater in IJmuiden. De headliner van de avond is The Garden Of Love, die natuurlijk bekend zijn van het tv programma Down With Johnny Rocks en eerder dit jaar op Pinkpop stonden. Daarnaast zullen de bands Chaos Asylum, Mellyora, 2 Buck Chuck en The Town ook een optreden geven. Het begint om 20:00 en een kaartje kost €7,- aan de deur of €5,- als je een kaart via een van de bands koopt.

Woensdag is het weer punkavond en dit keer in de Asgard. De heren van North Empire bookings hebben weer wat goede punkbandjes uit de UK en de US gehaald, namelijk The Slowdeath, The Arteries en Mikey Erg. Vanaf 20:30 ben je welkom en de entree is uiteraard gratis.

Bands

Bert Hekman | donderdag 24 november 2011, 13:55 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie