Dit weekend: Wootrock, doom, metal en meer

Er staat een druk weekend voor de deur met veel rockshows in de IJmond. Om te beginnen kun je vanavond in de Asgard terecht voor twee Portugese doom metal bands. A Dream Of Poe en Before The Rain zullen het podium betreden. Vanaf 20:30 begint het en de entree is gratis.

Op vrijdag is er in de Asgard ook livemuziek en wel van de death/trash metal bands Disquiet en Variscythe. Wederom is de entree gratis en begint het rond 20:30.

Wootrock-2011.jpg

De Flinty's staat vrijdag in het teken van eten. Tijdens deze "Flinty's show" zal de band The Lost Noise een optreden geven. De show begint om 21:00 en de band om 23:00.

Op zaterdag zal er in de Nozem en de Non het Wootrock festival gehouden worden. Naast de lokale bands Deafening, Against All Odds, Twice The Same en None Shall Fall zullen ook de interlokale bands Ashen en Roy een optreden geven. Maar behalve dat zal er ook een special guest komen en zullen Mike en André van The Garden of Love (Down with Johnny rocks) ook een nummer komen spelen met Deafening. Genoeg reden om te komen dus! Voor €5,- mag je naar binnen en de eerste band begint om 20:30.

In de Bakkerij kun je zaterdag terecht voor een optreden van de Twijfelbrigade. De entree is gratis en het begint om 20:00.

The Lost Noise heeft dit weekend niet een, maar twee shows in de regio. Op zaterdag kun je ze namelijk weer zien in de Pitcher in Haarlem. Dit keer samen met de Amsterdamse pop/rock band Red Over Black. Vanaf 21:00 ben je welkom en de entree is uiteraard gratis. Deze twee bands staan overigens volgende week donderdag ook samen in Café Lokaal in Heemskerk.

Bands

Bert Hekman | donderdag 17 november 2011, 14:27 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie