Dit weekend: Aftrap Rob Acda Award, rock, metal en punk

Vier shows in de agenda dit weekend. Om te beginnen word vanavond de Rob Acda Award afgetrapt in het Patronaat. Naast de bands Good Meat, Killing Bags, Spottswoode, Ma*rten en Orgaanklap zal ook de IJmondse band Twice The Same strijden om een plek in de finale. Het begint om 20:00 en de entree is €6,-.

In de Bakkerij zal vanavond weer een Rock'n'Roll night gehouden worden. En met bands als RavolvaDress Up Dolls, Kansloos en Anna Cuijpers beloofd dat weer net zo'n succes te worden als de vorige editie. Het begint om 21:00 en voor €3,- mag je naar binnen.

Zaterdag kun je in de JOEB in Egmond-Binnen terecht voor een potje punk. De bands Sweet Empire, AskForBob en Translated zullen daar de tent op z'n kop zetten. Voor €3,- kom je er in en het begint om 21:30.

Als punk niet je ding is kun je zaterdag altijd nog terecht in de Pitcher in Haarlem. Daar zullen de bands Deafening en MindBeacon optreden. De entree is gratis en het begint om 21:00.

Bands

Bert Hekman | vrijdag 04 november 2011, 09:55 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie