Dit weekend: Rock de IJmond XL, Italiaanse heavy metal en punk

Drie shows dit weekend en voor ons is uiteraard de belangrijkse het Rock de IJmond XL festival in de Nozem en de Non op zaterdag. Acht bands (op een na allemaal uit de IJmond) gaan bewijzen dat er gerockt word in deze regio. Het grote podium zal in het teken staan van rock met Soda P, Damage Control, Mentally Retarded Friend en Chapter 9 Syndrome en in het café gaat het er ruiger aan toe met Feast, The Loss, Starve en Now Rot. Vanaf 20:00 ben je welkom en voor slechts 5 euro mag je naar binnen. Komen dus!

Op vrijdag zal in de Asgard de band Story Of Jade spelen. De Italiaanse horror metal band heeft onlangs hun CD "The Damned Next Door" uit en om die te promoten toeren ze door heel Europa. De entree is gratis en het begint om 21:00.

Aankomende dinsdag is het weer punkdinsdag in café Lokaal. Tim Vantol en Tes komen beide een akoestische punkset spelen. De entree is gratis en het begint om 20:30.

Bands

Bert Hekman | donderdag 27 oktober 2011, 10:30 | comments 0 | categorie Shows | share on facebook share on twitter share on hyves

Reacties

Er zijn nog geen reacties
Naam
E-Mail
Reactie